Autor Zpráva
Werewolf
Profil
Ahoj, neznáte někdo rozumný důvod, proč mi svítí myš (optická), ale nehýbe se kurzor? Je to hrůza, jsem jak bez ruky. Zkoušel jsem tam i jinou myš, ale žádná nejde. Zkoušel jsem měnit podložku pod myš (nebo spíš přidat) a vyčistil jsem konektor. Pořád nic. Tablet normálně jede, ale to s tím asi nesouvisí. Díky za odpověď
valecekm
Profil
Doporuceni:

Vycistisi poradne a odviruj pc, pripadne skus nainstalovat ovladace k dane mysi, pokud to nezabere skus to pripojit na jiny USB nebo jinej port, mas-li USB dokupovane jako kartu, tak si k nemu nainstaluj prislusny ovladace, a pokud nic nezabere, rozmontuj pc, odeber vse ze zakladovky(co je funkcni a bez problemu) a zbytek rozdupej a znic :-D.. NE ale fakt nevim cim to muze byt. Skus to s tema ovladacema, protoze s timto problemem sem se setkal poprve. Pokud bys mel nizsi verzi windows nez XP, tak bych se nedivil uz nicemu, ale to asi nehrozi vid?...
Werewolf
Profil
Včera jsem našel v compu adware, ale odstranil jsem ho. Případně ovladače nemám, dokoupenou USB kartu mám, nefunguje, ale myš mám stejně v PS/2.
Nemůžu si dovolit rozdupat svůj počítač, protože nemám na novej :-D.. NE ale fakt taky nevim čim to může bejt. Ovladače mám nainstalované všechny a v pořádku. Nic horšího než XP nemám, ale nemám ani nic lepšího ;-)

Co mi zbejvá, asi přeinstaluju Winy.
valecekm
Profil
Pokud je PS/2 port pripojene samostane kabelem k zakladovce, tak se mohlo stat ze je zapojenej trosku jinak. Stava do nej jde, ale nefunguje tak jak ma, protoze muze byt otocenej. nevim jen tipuju, ale pokud je primo na bordu, tak to fakt nevim.

Hele nechci byt PESAK, ale aby to preinstalovani vubec pomohlo :-( .
J a nez to trebas celi sformatujes nebo tak, tak spis na zacatek skus KONZOLI PRO ZOTAVENI SYSTEMU.
http://support.microsoft.com/kb/314058/cs
az se ti to spusti tak zadej jen: chkdsk c: /r (pripadne jinej disk kde mas win)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Zvažte, zda se neobrátit na specializované fórum, toto se zabývá především webovou problematikou.

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0