Autor Zpráva
Philber
Profil
webhosting C4
Web4ce
Armin.sk


chtěl bych se zeptat, jestli máte zkušenosti s některými z nich, speciálně by mě zajimal C4 webhosting.
O arminu.sk jsem si tu už taky něco přečetl, ale kritika se neztratí.
A web4ce je taky zajímavá varianta, ale na webovce nemají uvedeno ani jakou mají verzi PHP a MySQL apd... a jejich administrační systém tam taky není přístupný k nahlídnutí. (kdyby měl někdo např screeny k nahlídnutí, bylo by to velice hezké)

Hostovaný web by nebyl na moc vytížené úrovni, šlo by spíše o osobní prezentaci, ale jedná se mi o spolehlivost a přívětivost technické podpory a administrační systém především (nevím jak bych to popsal snad jen že u PIPNI mi to velice nevyhovuje)

A otázka jen bokem co je to OT?

Edit: u web4ce je verze php i mysql je 5
Nox
Profil
Philber
Zkušenosti s nimi nemám, ale Armina si tu lidé chválí pro vstřícnou podporu a student verzi, web4ce vypadá, že má dobrý poměr cena/GB a co jsem se díval parametry má slušné

P.S.: OT = off topic, čili mimo téma, příklad off topicu - nehraješ dark crusade? ...:)
Ghosting
Profil
Osobně doporučuji armin.sk, jinak ostatní neznám. (Administraci m na jedničku, podpora je taky fajn, leckdy poradí, aniž by nemusela) Snad mi to armin promine, Screen1 , Screen2 . (Důležitější data znečitelněna). Jinak osobní prezentaci můžeš dle mne hostovat i na tech zbyvajicich. Ale osobne je neznam.
Philber
Profil
Ghosting děkuju za ty screeny armin se myslím zlobit nebude, protože tak nějak by mi to vyhovovalo a i ceny jsou dobrý, no ešte popřemejšlím a chtěl bych slyšet kritiku na ten C4. Děkuju
fandaa
Profil
Philber
Pokud jsi student, pak bych ti doporučoval jít k arminovi.
Ghosting
Profil
"Céčtyřku" si hodně vychvaluje uživatel Dranel. V podstatě osobní prezentaci můžeš hostovat kdekoliv, ale armin.sk ma fajn ceny a pokud je to jenom prezentacka muzes jit k nemu (balicek Student - pro nekomercni weby) , jak psal Philber.
warman
Profil
já měl chvíli u c4 hosting (ale pro studenta celkem drahy, kdyz to ma zaplatit jednorazove). Jsem si na ně nestěžoval, celkem se dali. se vším pomohli. rozhodně nepatří mezi low-cost hostingy- vlastní je cesky-webhosting... A dávají přednost telefonátům před mailama (aspon mi to tak pripada), kdyz oni neco potrebují. Jinak, armina fakt doporučuje hodně lidí, tak asi volba je jasná :) ale s něma zkušenost nemam
Gekon
Profil
Philber
Já jsem také spokojený s Arminem - pohodová administrace, kolikrát mi zachránil život i ve čtyři ráno, když jsem koketoval s .htaccess, apod. Za takové prachy jsem lepší muziku ještě neslyšel.
Philber
Profil
A o web4ce, nějaká kritika?
Dranel
Profil
Ghosting
Jaktože nejsem tučně?! :)

Philber
Asi takhle. Já hostuji u C4 a jsem velmi spokojen. Z jejich strany zatím nebyl žádný problém, ba naopak. A když jsem náhodou potřeboval něco já ohleně nastavení, nebo když jsem měl problém s mod_rewrite (několikrát), podpora na icq ihned poradila. Pokud tě tam trápí peníze tak věř, že neplatíš jen tak pro nic za nic. Platíš za kvalitu. Tím bych se chtěl i omluvit za několikanásobné zacyklení přesměrování :)

Ale abych se vyjádřil i k ostatním: S Arminem mám také velmi dobré zkušenosti. Přesto, že jsem u něj nikdy nehostoval, se vším mi zatím pomohl a poradil. Web4ci neznám.
embee
Profil
C4 velka spokojenost, vse funguje tak jak ma, dostupnost snad nejakych 99.95%, kazdej rok mi zvednou prostor o 500 MB zdarma, proste pohodka. Velka spokojenost :) a 1400,- na rok aji s domenou je si mylsim slusna cena na to, ze je v tom i podpora PHP a DB....
Philber
Profil
embee 1200 Kč to snad stojí ne? A práve to je asi ten limit, do kterýho bych max šel...
u toho arminu.sk je studentská verze velice lákavá, ale vyvstává tu možnost že by stránky byli dříve nebo později použity ke komerčním účelům, což by se pak jaksi zkomplikovalo a já bych byl nucen změnit tarif, které tam nejsou moc výhodné poměr kč/gb, či přejít jinam což bych už moc nechtěl.
Railbot
Profil
si mylsim slusna cena na to, ze je v tom i podpora PHP a DB....
To je už dnes snad základ i u free hostingů.

Philber, když arminovi napíšeš, určitě se s ním bude dát na něčem domluvit a nemusíš uvažovat co by/kdyby.
embee
Profil
Philber - je to mozny, ja to platil pred pul rokem tak si to moc nepamatuju

Railbot - je to mozne, ja to tak moc nesleduju ted, ale kdyz jsem zakladl hosting (asi rok a pul zpatky), tak to tak uplne easy nebylo... jaka je situace ted nevim, ptze nechci od c4 momentalne nikam zdrhat....
warman
Profil
philber:
na http://www.webhosting-c4.cz/programy
Služby lze zaplatit i na období 2 let, cena je pak adekvátním součtem cen služeb na 1 rok. Ceny jsou uvedeny bez 19% DPH.

cena je tedy 1200 bez dph, coz je cca 1420kč s dph.
Philber
Profil
warman aha to bez DPH pod cenou, sem trochu přehlídnul, děkuju opravdu sem si toho nevšiml.
Michal666
Hosting web4ce.cz
Profil
Philber
Drtiva vetsina webhosteru inzeruje ceny bez DPH a samozrejme to tam i uvadi, nebo by meli.

Jinak ti nic nebrani na hostinzich ktere nabizeji testovaci obdobi si to jit sam zkusit. Ziskas tim vlastni predstavu o tom jak ten ktery hoster funguje.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0