Autor Zpráva
helpik.JPW
Profil
Dobrý den,

chtěl bych Vám, všem moderátorům a přínosným diskutujícím, popřát příjemné a pohodové svátky Vánoční, bezchybný chod tohoto fóra a jeho dlouhé trvání i po roce 2012.

Při pohledu na statistiky je mi jsné, že je s fórem spousta práce a zvláště teď, když se tuní. Práci Vám ale asi nikdo nezaplatí a co se týká mě, já sem chodím pro kvalitní informace a jako protislužbu se snažím i já co nejkvalitněji občas odpovídat.

Napadá mě, jak jsem se tu za těch pár měsíců zabydlel, jak mě asi lidi a moderátoři vidí rádi :) ? Jestli si řeknou: "zase ten helpík.JPW, to bude blbost" nebo "jo, něco na té odpovědi je" :) Celkem by mě zajímalo, jak si tu vedu :)

Tenhle post je pro odlehčení ...
Chamurappi
Profil
Reaguji na helpika.JPW:
Děkujeme za přání. Též přeji klidné svátky a veselou inkrementaci roku.

je s fórem spousta práce a zvláště teď, když se tuní.
Zrovna teď se moc netuní. Tunilo se posledních pár měsíců, nyní si trochu odpočineme. Alespoň tedy já — dlouho mi trvalo, než jsem své jiné aktivity odložil, abych mohl investovat čas do úprav diskuse a rád bych se k nim zase vrátil zpět (na nějaký čas). Byť mě upravování DJPW dost baví a se zbytkem vývojářského týmu je radost spolupracovat.

Celkem by mě zajímalo, jak si tu vedu :)
Mohl bys alespoň trochu rozumně nazývat své dotazy. Dneska mě také v šest dní spícím vlákně zaujala tvá všeříkající tečka :-)
Celkově vzato tě tu vidíme rádi, píšeš srozumitelně, nicméně zatím jsi toho až tak moc nenapsal, takže na nějaké oslavné ódy je ještě brzo :-)
helpik.JPW
Profil
Chamurappi:
1/ Souhlasím, že o diskuzi se stará kvalitní tým.

2/ Budu se snažit psát titulky srozumitelněji

3/ "všeříkající tečka"
Nevím jestli správně rozumím - 6 dní nečinosti vlákna mám brát jako: "zadavatel se dozvěděl zřejmě vše, zhlédlivší a diskutující nemají zájem komentovat?"
Já kupříkladu denně na forum nechodím. Většinou když mám čas, když si vzpomenu, potřebuji se zeptat nebo chtěl bych se na něčem ujistit -> 4 důvody. Přitom se snažím projet a pročíst jednu stranu (nebo půlku) otázek a případně odpovědět. A to platí i o mou vložench tématech. Prostě denně nechodím. Odkadoval bych průměrně 1x za 2-3 dny. Také záleží, jestli jsem se ptal, takže i vícekrát denně :)

4/ „oslavné ódy
V podstatě jsem se rozhodl aktivněji podílet 18. 8. 2011 a za tu dobu jsem napsal kolem 50 odpovědí a založil 17 témat. Ten zbytek bylo "ještě ze starých časů" :)
Nečekám oslavné ódy :) To mě vesměs ani nenapadlo. Chtěl jsem opravdu vědět, jestli jsem tu za "blbce a šťourala" nebo ne :)
panther
Profil
helpik.JPW:
6 dní nečinosti vlákna mám brát jako
ne, do tématu můžeš napsat klidně po měsíci nečinnosti, pokud to bude mít nějaký reálný přínos. Jaký konkrétní přínos má být ve tvém posledním příspěvku v odkazovaném tématu?

Chtěl jsem opravdu vědět, jestli jsem tu za "blbce a šťourala" nebo ne :)
kdyby si měl někdo udělat názor na každého, kdo tu splodí 50 příspěvků, nedělal by nic jiného než názory na diskutující. Já osobně začínám vnímat někde od hranice pár měsíců a řádově stovek příspěvků. Zatím tu jsi krátce.
helpik.JPW
Profil
panther:
1/ „Jaký konkrétní přínos má být ve tvém posledním příspěvku v odkazovaném tématu
Mohl bych tupě napsat, že jsem tím myslel potvrzení všech reálně už napsaných přízpěvků mých předřečníků :) a tedy i určitý přínos, ale napíši, že příště ve stejné situaci nebudu psát nic nebo přidám myšlenku nebo jiný vzkaz než tam tomu podobný ;)


2/ Statistiky pisatelů, zakládajích témat a celkově využití této diskuze je opravdu zajímavé (v pozitivním slova smyslu)
3/ „Zatím tu jsi krátce
Oki ;)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0